Nettbutikk-kaos! Her er mine tanker om prosessen

Nettbutikk-kaos! Her er mine tanker om prosessen

Jeg leverte nettopp eksamen sammen med min eksamensgruppe, der vi lanserte vår egen nettbutikk- motviind.no, der man kan kjøpe totebags med design (av yours truly) til direkte inntekt for Mental Helse ungdom, som betyr at overskuddet vårt går til dem. Det har vært en veldig krevende og stressende prosess, der man ikke helt vet hva man driver med og det har vært spesielt å jobbe med en gruppe fremmede mennesker over Zoom. Hvordan gikk det, sånn stort sett? Ganske bra.

*dramatisk musikk* begynnelsen.

Bilde av totebaggen

Noen ganger blir ting som en storm i et vannglass. Vi visste ikke helt hva vi ville gjøre på den ene måneden vi fikk. Eksamen skulle leveres og vi måtte bare sette i gang. Etter vi samlet en gjeng arbeidsvillige mennesker som var interesserte i omtrent det samme, så satte vi opp felles mål, der vårt mest hårete mål var å få solgt 100 totebags. Vi satt også opp delmål som eksponering i Harstad Tidene, som er lokalavisen i min hjemby og 1500 besøkede i nettbutikken. Pr i dag 21.mai har vi ikke nådd antall besøkede, men vi fikk eksponering i HT! Artikkelen kan du lese her: https://www.ht.no/incoming/2021/05/16/Slo-to-fluer-i-et-smekk-Eksamensoppgaven-samler-inn-penger-for-%C3%A5-styrke-mental-helse-23937702.ece (+)

Aller først måtte vi idemyldre, siden ingen av oss helt visste hva vi skulle lage. Jeg dro fram boka Slagkraft av Erik Lerdahl, fordi jeg husket at den inneholdte en god del metoder man kan bruke for å engasjere gruppa til å være kreative, og vi gjennomførte noen idemyldringsprosesser som falt i smak. Jeg organiserte forskjellige prosesser som involverte å velge ut den mest populære ideen gjennom utvelgelsesmetoder.

Blomster, sol og Google Analytics

gratis klistremerke

Jeg sto for designet av totebaggen, men hele gruppa kom med ideer. Jeg hadde litt mer kunstnerisk erfaring og har solgt over nett før, så jeg var godt stilt og visste hvordan jeg skulle få ting gjennomført. For samme grunn fikk jeg ansvaret for driften av nettbutikken vår og følge med trafikken dens. Fordi vi hadde så kort tid på hele prosessen til eksamensinnleveringen 12. mai var det veldig travelt.

Jeg satt opp Google Analytics til nettbutikken i tillegg til den som er integrert i Shopify fordi det er interessant å vite mer spesifikk informasjon om kundene, som hvor lenge de er på siden, hvor mange som har besøkt nettbutikken og unike brukere. To dager etter vi lanserte nettbutikken hadde vi nesten 1000 besøkende, som betyr at vi snart hadde nådd en av våre nøkkelpunkter i OKR! Jeg lagde også Motviind en e-mail konto og Paypal, slik at vi kunne få betalt.

Hjelp hva er det jeg gjør?

Det var veldig interessant å sette opp nettbutikken, men jeg merket at det var en del usikkerhet rundt å bruke Shopify, siden jeg aldri hadde gjort det før- så jeg kjørte en liten pre-order test med vennene mine dagen før lanseringsdato 5. Mai for å dobbeltsjekke at alt funket som det skulle. Det hadde vært kjipt om noe skulle gå galt, i verste fall hadde vi mistet potensielle salg. Jeg støtet ikke på noen uforutsigbare hendelser, men jeg fikk en melding av en venn at «Thank you» siden som dukker opp etter at man har bestilt, var i ugunstige farger, så jeg oppdaterte designet og la til vilkår, betingelser og frakt på nettsiden i tillegg siden jeg så at det manglet.

Vi måtte åpne for forhåndssalg av baggene 5. mai for å få noe statistikk å vise til i eksamensbesvarelsen og det var veldig viktig for oss personlig å kunne klare å lansere en nettbutikk på så kort tid. Som en ekstra gave til kundene valgte jeg å designe et gratis klistremerke som kundene skulle få sammen med totebaggen. Jeg hadde lyst til at vi skulle gi kunden «det lille ekstra» som kan være veldig koselig når man åpner pakken. Skikkelig innpakning er viktig for og bidrar til et godt førsteinntrykk som er kritisk for oss som butikk.

Planen var å sende ut pakkene 20.mai, men vi støtet bort i fraktproblemer fra UPS sin side der de ikke fikk levert til oss i tide, men vi får forhåpentligvis sendt ut varene til kundene i slutten av mai. Kundene betalte heller ikke for frakt, siden vi ville at frakten skulle allerede være inne i prisen fordi mange syns det er bedre å betale litt mer med gratis frakt, enn å betale mindre og betale frakt. Et lite psykologisk grep som viste seg i å være svært effektivt. De 50 kronene det ville koste med frakt ville ha vært sure penger for mange, siden mange store nettbutikker tilbyr gratis frakt. Vi hadde lyst til å matche det, og håper på at det kunne gi oss flere salg.

Vi har et helt ok besøkstall i nettbutikken, selv om vi ikke har vært aktive på sosiale medier den dagen, så det er et håp om at ordet om motviind vil spre seg blant folk. Eksponering i Harstad Tidene ga oss en liten boost. Vi ønsker å unngå å bruke penger på markedsføring, spesielt siden dette er et kortvarig prosjekt. En av gruppemedlemmene har gavekort på annonsering hos Facebook som vi mest sannsynlig vil bruke i juni om vi bestemmer oss for å holde nettbutikken ut neste måned.

Min konklusjon

Det har vært en veldig lærerik opplevelse, og jeg tror at tidsfristen hjalp veldig på å få oss til å jobbe bedre. Vi hadde møter flere dager i uka, rapporterte hver fredag med hvordan uka har vært og hva vi ønsker å oppnå den kommende uka. På den siden er jeg glad for at vi hadde såpass mye press, fordi det hjalp oss erfaringsmessig. Om jeg hadde åpnet en nettbutikk alene hadde jeg nok satt det som mål å lansere den under en måned som denne oppgaven. Min konklusjon er at selv om vi støtet på noen utfordringer så fikk vi det løst, og vi har en nettbutikk og produkt å være stolte av.

Jeg følger fremdeles med Google Analytics og det kommer sakte, men sikkert inn flere bestillinger. Vi endte opp med å gi 10% rabatt til alle som kjøpte bagger etter lanseringsdato for å gjøre det mer fristende å bestille. Jeg ser at det kan bli veldig vanskelig å få solgt alle handlenettene og jeg skulle ønske at vi hadde valgt å kjøpe inn 50 bagger i stedet. Hadde vi hatt mer enn 1 måned på prosjektet ville jeg kanskje ha gått mer inn for markedsføring av Motviind.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *